9 Kasım 2009 Pazartesi

Dehşet Sokağı 2 - The Amityville Horror - Türkçe Dublaj İzle - Online Film İzle - DVD Kalitesi İzle



Yapım : ABD
Tür Dram / Gerilim / Gizem / Korku / Tarih
Yönetmen :Andrew Douglas
Senaryo :Scott Kosar, Jay Anson (Kitap)
Oyuncular :Melissa George, Ryan Reynolds, Jimmy Bennett, Jesse James, Philip Baker Hall, Chloe Moretz
Yapımcı :Michael Bay
Görüntü Yönetmeni :Peter Lyons Collister
Müzik :Steve Jablonsky
Süre :1 saat, 30 dk. - rahatsizadamlar blog online film izle
Konusu 13 Kasım 1974’te, polis 112 Ocean Avenue, Long Island, New York adresinden korku dolu bir telefon çağrısı aldı. Polis oraya ulaştığında bütün aileyi yataklarında katledilmiş olarak buldu. Günler sonra, Ronald DeFeo, evdeki bir takım “seslerin” onu, anne ve babası ile 4 kardeşini öldürmeye ittiğini itiraf etti.
Bir yıl sonra, George Lutz, Kathy Lutz ve çocukları hayallerindeki evi bulduklarını düşünerek aynı eve taşındılar. Taşınmalarından kısa bir süre sonra açıklanamaz ve acaip olaylar evde gerçekleşmeye başladı. Kabus gibi görüntüler, ve korkunç sesler hala evde olan bir kötülüğün varlığındandı.
Kızları Chelsea’nin Jodie adında hayali bir arkadaşının varlığıyla ürken Kathy, George’un da gece ve gündüzlerini bodrumda geçirmesiyle ailesini bir arada tutmaya çabalar. George bodrumda “Kırmızı Oda” adıında gizemli bölmeye açılan gizli bir geçit keşfeder. Kötü sesler ve hayaller George’un kafasında yankılanırken ev canlanır ve sonsuza kadar “Amityville Horror” diye bilinecek olan tüy ürpertici olaylar birbiri arkasına sıralanır.










İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Online Film İzle - Online Film Seyret - Film İzle - Dehşet Sokağı 2 - The Amityville Horror - Türkçe Dublaj İzle - Online Film İzle - DVD Kalitesi İzle - Dehşet Sokağı 2 - The Amityville Horror Tek Link İzle İndir - Dehşet Sokağı 2 - The Amityville Horror Filmini izle - Dehşet Sokağı 2 - The Amityville Horror Filmini seyret - Dehşet Sokağı 2 - The Amityville Horror Full izle - Dehşet Sokağı 2 - The Amityville Horror İndir izle - Dehşet Sokağı 2 - The Amityville Horror DİVX Kalitesi izle - Dehşet Sokağı 2 - The Amityville Horror Online Film İzle Rahatsizadamlar Blog blogspot - Dehşet Sokağı 2 - The Amityville Horror İndirmeden izle - Dehşet Sokağı 2 - The Amityville Horror bedava izle - Dehşet Sokağı 2 - The Amityville Horror Türkçe İzle -  Dehşet Sokağı 2 - The Amityville Horror Full Online Film seyret izle - dvd online izle / Dvd Kalitesi / film izleme siteleri / tr dublaj full izle / sinema filmi izle / online sinema izleme siteleri / 2009 Filmleri 2008 Filmleri 2010 Filmleri - Dehşet Sokağı 2 - The Amityville Horror Online Film İzle - Full Film İzle

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie