25 Ekim 2009 Pazar

Microsoft. NET Framework 4 Beta 1 İNDİR -



Microsoft. NET Framework 4 aşağıdaki yeni özellikleri ve geliştirmeleri sunar:


     * Framework sürüm 3.5 SP1 yan. NET Framework 4 tarafında çalışır. Bu Çerçeve önceki sürümlerinde dayalı uygulamalar sürümü üzerinde çalışmaya devam edecek. Bu işlevler bir alt kümesi Framework'ün tüm sürümleri tarafından paylaşıldığı için.

     Örneğin lambda açıklamada, kapalı hat continuations, dinamik sevk ve adlandırılmış / isteğe bağlı parametreler için Visual Basic ve C * Yenilikler # dil.

     * ADO.NET Entity Framework, hangi soyutlama düzeyini yükselterek ilişkisel veri tabanları karşı nasıl geliştiriciler programın basitleştirilmiş, birçok yeni özelliklere sahiptir. Bu kalıcılık cehalet ve Poco desteği, tembel yükleme, test geliştirme desteği modeli fonksiyonları tahrik ve yeni LINQ operatörleri içerir.

     * Donanımlar ASP.NET için:

           o Yeni Şablonlar ve AJAX JavaScript UI DataBinding yetenekleri.

           o Yeni ASP.NET grafik kontrolü.

     * Iyileştirmeler WPF in:

           o 7 multi-touch, Şerit denetimleri, görev çubuğu ve geliştirilebilir özellikler Windows için Windows Presentation Foundation (WPF) destek eklendi.

           o Yüzey SDK 2.0 WPF için destek eklendi.

           -o Yeni iş kolu, akıllı, veri ızgara düzenleyin ve diğerleri kim merkezli veri uygulamaları oluşturmaya geliştiriciler için grafik deneyimini geliştirmek kontrolü de dahil olmak üzere denetler.

           o gelişmeler Performans ve Ölçeklenebilirlik içinde.

           metin netlikte o Görsel gelişmeler, piksel yakalamaya düzeni, yerelleştirme ve birlikte çalışabilirlik.

     * İyileştirmeler Windows Workflow (WF), geliştiricilerin daha iyi ev sahibi ve iş akışı ile etkileşimine izin. Bu gelişmiş bir etkinlik programlama modeli, gelişmiş Designer deneyim, yeni bir stil Akış Şeması modelleme, bir faaliyet genişletilmiş paletleri, kurallar, iş akışı entegrasyonu, mesaj korelasyon ve yeni özellikler içerir. . NET Framework, WF önemli performans kazançları-tabanlı iş akışı sunar.

     * İyileştirmeler Windows Communication Foundation (WCF) için WCF İş Akışı Hizmetler etkinleştirilmesi, iş akışı faaliyetleri ile ileti programları için destek gibi korelasyon, dayanıklı iki yönlü iletişim ve zengin barındırma yeteneklerini destekler. Ayrıca,. NET Framework 4 WCF servis keşif, hizmet yönlendirici, yapılandırma basitleştirilmiş ve Queuing REST desteği, teşhis yenilik bir dizi gibi yeni özellikler ve performans sağlar.

     Paralel programlama paralel loop desteği, Görev Paralel Arşivi (TPL), Paralel LINQ (PLINQ), koordinasyon ve veri yapıları olan çok geliştiriciler koşum güç çekirdekli işlemciler izin gibi * Yenilikçi yeni özellikler.


___________________________________________________________________________________
CEVİRİCİ - Navio.XII - Burak Gökçöl
___________________________________________________________________________________
İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Microsoft. NET Framework 4 Beta 1 İNDİR - Tek Link İndir- Microsoft. NET Framework 4 Beta 1 Bedava İndir - Microsoft. NET Framework 4 Beta 1 Full İndir - Microsoft. NET Framework 4 Beta 1 Tek Link İndir - Microsoft. NET Framework 4 Beta 1 Bedava İndir

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie