23 Ekim 2009 Cuma

İŞKUR Psikolog ve Büro Personeli alım ilanı - işkur Psikolog Büro Personeli Alımı Duyurusu

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

SÖZLEŞMELİ (4/B) PERSONEL ALIM İLANI

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra teşkilatında 16 Psikolog ve 138 büro personeli pozisyonunda görevlendirilmek üzere 6.6.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarının Sınav Şartı başlıklı Ek-2 nci maddesinin (b) fıkrasında belirtilen yönteme göre, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 4/B maddesine istinaden sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

 SINAVA KATILMA ŞARTLARI

 Genel Şartlar
 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak,

· Herhangi bir sosyal güvenlik kuruluşundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

Özel Şartlar

 Psikolog ve Büro Personeli İçin Özel Şartlar

 Sözleşmeli Psikolog ve Büro personeli olarak istihdam edilecek pozisyonun karşısında yer alan lisans programlarından mezun olmak. (EK:2) (tıklayınız)

2008 yılı Kamu personeli Seçme Sınavı KPSS P3 (B) grubu puan türünden en az 70 puan almış olmak.

 Başvuru

 Adaylar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün www.iskur.gov.tr web adresinde ilan edilen açık işe başvurularını ilan edilen tarihten itibaren en geç 16/10/2009 Cuma günü saat 17:30’a kadar internet üzerinden yapacaklardır.

İnternet üzerinden müracaat yapılabilmesi için aşağıdaki işlemlerin yapılması gerekmektedir.

 Adaylar www.iskur.gov.tr sitesine üye olup, özgeçmiş oluşturacaklardır. Adaylar “iş arayan üye ol” butonunu tıklayarak sisteme üye olabilirler. Kayıt sırasında tercih ettikleri iletişim adreslerine (cep tel., e-mail) gelen onay kodu ile hesaplarını aktif hale getirdikten sonra, üyelik esnasında belirlemiş oldukları şifre ve T.C kimlik numaraları ile sisteme giriş yaparak, “Başvuru Kayıt Düzenleme” menüsünden meslek, öğrenim v.b bilgileri, sisteme ekleyerek özgeçmişlerini oluşturacaklardır.

Sisteme üye olmak özgeçmişin oluşması için yeterli değildir, mutlaka başvuru kayıt ekranına özgeçmiş bilgilerinin kayıt edilmesi gerekmektedir. Sistemde özgeçmiş oluşturulduktan sonra "Online işlemler-->İstihdam-->Bana Uygun İşler" veya "Online işlemler-->İstihdam-->Açık İşler" menülerinden, İŞKUR tarafından yayınlanan alım ilanında yapılan açıklamalar doğrultusunda şartlarını taşıdıkları açık işlere başvurabileceklerdir.

 Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçları

 İlan edilen sözleşmeli pozisyonlardan sadece bir unvan ve bir birim için başvuru yapılacak olup, birden fazla yapıldığı takdirde başvurular geçersiz sayılacaktır.

Genel Müdürlüğümüz tarafından, 2008 KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türü esas alınmak üzere en yüksek puandan başlanmak üzere başvuruların sıralaması yapılacaktır.

· İlan edilen her pozisyonun 3 katı kadar bir liste oluşturulacaktır. Başvuranlar arasında en yüksek puan alandan başlanmak suretiyle adayların atamaları yapılacaktır.

Sıralama, 21/10/2009 tarihi itibariyle Kurumumuz www.iskur.gov.tr adresinde ilan edilecektir.

 İşe Yerleştirme

 İlan edilen sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme işlemi İŞKUR tarafından yapılacaktır.

Belirtilen süre içerisinde başvurusunu yapan ve şartları uyanların yerleştirme işlemi, ilan edilen pozisyon sayısına göre en yüksek puandan başlamak üzere birim bazında yerleştirileceklerdir. Puan eşitliği halinde sırasıyla alanında yüksek lisans mezunu olanlara, mezuniyet tarihi itibariyle önce mezun olmuş olanlara, bununda aynı olması halinde yaşı büyük olana öncelik tanınacaktır.

Kurumumuz tarafından yerleştirilen adaylar başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın sözleşmeli pozisyona doğrudan atanacaklardır.

Yerleştirme listesi Genel Müdürlüğümüz www.iskur.gov.tr adresinde ilan edilecek olup ayrıca bildirim yapılmayacaktır.

Atanmaya hak kazanan adaylar, tebliğden itibaren on (10) işgünü içerisinde gerekli belgeleri tamamlayarak Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen teslim edeceklerdir.

Belgelerin teslimini müteakip atama işlemlerine başlanılacaktır.

Ataması yapılan adaylar tebliğ tarihinden on beş gün içerisinde göreve başlamak zorunda olup, bu süre içerisinde göreve başlamayanlar haklarını kaybetmiş sayılacaktır.

 Atanma Esnasında İstenilecek Belgeler

 2008-KPSSP3 sonuç belgesinin aslı veya internet çıktısı, Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya Kurumca onaylı sureti,

Kamu veya özel sektörde görev yapmış ise buna dair belge,

Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyanı,

4 adet vesikalık fotoğraf,

Sabıka kaydı olmadığına dair yazılı beyanı,

Görevini devamlı yapmasına engel bir halinin bulunmadığına dair yazılı beyanı.

 Diğer Hususlar

 KPSS sonuç belgesi ÖSYM kayıtları ile kontrol edilecektir. Yanlış beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Tercih durumlarına göre ataması yapılan Sözleşmeli Personelin “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile Buna Dair Ek ve Değişikliklerinde” yer alan hükümler dışında başka birime ataması yapılmayacaktır.

İlana uygun olarak göreve başlatılacak olanlar; sosyal güvenlik yönüyle, 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4/a maddesi hükümlerine tabi olacaklar ve istihdam edilecekleri birimlerde Bakanlar Kurulunca Devlet Memurları için saptanan diğer personelin tabi olduğu çalışma saat ve usulüne tabi olarak çalışacaklardır.

Ek:2 tabloda yer alan (tıklayınız) ücrete ilaveten her iki pozisyon için brüt en yüksek Devlet Memuru aylığının (ek gösterge dahil) %51’i ek ödeme olarak ödenecektir. ( Ek ödeme brüt tutarından sigorta ve sağlık primi ile damga vergisi kesilmektedir.)

İnternet üzerinden tercihinizi kaydettiğiniz andan itibaren, bu tercihinizi değiştirmeniz, kısmen yada tamamen iptal etmeniz mümkün olmayacaktır.

 Başvuru Adresi ve İletişim Bilgileri

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü

Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Personel Şube Müdürlüğü

Atatürk Bulvarı No:133 Kat:4 06640 Bakanlıklar/ANKARA

 Elektronik Posta Adresi:

www.iskur.gov.tr

 Telefon:

(0312) 425 76 24- 425 62 71/ 252- 255

 Duyurulur.

 EK:1 Sözleşmeli Pozisyonları Gösterir Tablo (tıklayınız)

EK:2 Sözleşmeli Personel Nitelik Kodları ve Ücret Cetveli (tıklayınız)

EK:3 Genel Amaçlı Dilekçe Örneği (tıklayınız)

 Not: Başvurular 03.10.2009 tarihinden itibaren Internet üzerinden yapılacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie