23 Ekim 2009 Cuma

Facebook'a Civilization Oyunu Geliyor! Facebook Oyunları Civilization

Strateji uzmanı Sid Meier, Civilization hayran forumlarına oyunun Facebook'a entegre edileceğini duyuran bir meseaj gönderdi.

Civilization Network (Civilization Ağı) olarak adlandırılan yeni uygulamanın gelecek yıl aktif olması bekleniyor. Ayrıca yapımcı Firaxis'in önümüzdeki günlerde oyunun deneme sürümü için beta testçiler arayacağı belirtiliyor.

Meier yaptığı açıklamada, "Civilization Revolution'ı geçtiğimiz yıl bitirdiğimizden beri, oyunu genişletebilmek için tek kişilik, yarışmacı ve kooperatif oynanışların avantajlarını sosyal ağlara taşımak üzerine düşünüyordum. Bu projeyi Civilization Network olarak adlandırdık. Oyunun hazır hali gelecek yıl Facebook'ta yerini alacak." dedi.

Meier, Civilization Network'u şu cümlelerle özetliyor:

Civilization Network'te arkadaşlarınızla beraber dünyanın en güçlü, en zengin, en ileri ve en havalı medeniyetini kurabileceksiniz. Stratejinizi büyük savaşları kazanmak üzerine kurabilir, rakiplerinizin önüne geçmek için teknolojinizi paylaşabilir, hükümetinizi oluşturmak için aileniz ve arkadaşlarınızla lobi oluşturabilir ve hayati seçimleri kazanabilirsiniz. Mutluluğu ve üretimi artırmak için şehirlerinizi idare edebilir, düşmanlarınızdan bilgi almak için casuslar kullanabilir ve arkadaşlarınızla dünya harikalarını yaratmak için işbirliğine gidebilirsiniz."

Meier yeni oyunun, Civilization'da çok sevilen herşeyi içinde barındıracağını belirtiyor, ayrıca ekliyor, "Bu sürüm ücretsiz olacağı için ne zaman isterseniz oynayabilirsiniz."

Gnçtrkcll
 

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie