28 Ekim 2009 Çarşamba

Domuz Gribi Nedir ?



 Biliyorsunuzki arkadaşlar Domuz Son 2-3aydir Domuz Gribi : ) sayesinde herkez korku içinde yaşiyor kimisi Arkadaşlariyla bile öpuşmuyor..


Domuz Gribi nedir?
Domuz gribi virüsü ilk olarak meksikada görülmüş ve hızla yayılmaya başlayan bir çeşit domuz hastalığıdır.Virüs değişiklik göstererek insan vücudunada zarar verebilir hale gelmiştir.Domuz gribi hastalığının bir diğer adı ise H1N1 dir.Solunum yollarıyla ve çok hızlı yayılma özelliğine sahiptir.

Yurt dışında bu virüse yakalanan hastalara bakıldığında, hiçbir endişe duyulmadığını ve normal gripten farksız bir şekilde hayatlarına devam ettiklerini görebiliriz.Ama Türkiyede ise durum çok farklı.Domuz gribi olayı hep sıcak tutulmaya çalışılıyor, abartılıyor, okullar tatil ediliyor ve daha sansasyonel birçok medyatik hareketler.Bunların altında tek bir sebep yatıyor.Yurt dışından bazı kişilerin çıkarları için alınmış, içeriğinde ne bulunduğu belli olmayan domuz gribi aşılarıyla biz Türk halkının sağlığını ve parasını kaybetmesinden başka birşey değil.

Geçtiğimiz günlerde adını unuttuğum bir türk prof. yurt dışında bu hastalığa yakalandığını ve 2 hafta gibi bir sürede bu hastalığı ayakta atlattığından bahsetti.Peki yurt dışında şu kadar kişi domuz gribinden öldü haberleri?Haberler gerçek fakat ölen insanlar genellikle beslenmesi çok zayıf olan fakir kesim ve fakir ülkeler.

Çevremdeki bazı doktor ve hemşirelerden aldığım bilgiler doğrultusunda sizinle bunları paylaşıyorum.Bu grip yaz aylarında binlerce vakka kendisini gösterdi fakat bu kamoyundan gizlendi.Grip aşısı çıkma tarihi açıklandıktan kısa süre sonra bu hastalık haberleri yavaş yavaş gündemde yer almaya başlandı.Yani herşey planlı bir şekilde onların istediği gibi gidiyor.

Bizde bilinçli insanlar olarak domuz gribinden gerekli tedbirleri alarak, korkmadan kendimizi savunabiliriz.İleriki zamanda neler olacağını hep birlikte göreceğiz.Sağlıcakla kalın.





İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Domuz Gribi Nedir - Domuz gribi yalani - domuz, domuz giribi, domuz giribi virüsünün özellikleri, domuz giribi vürisi, domuz giribi yalanı, domuz gribi yalanı, gribi - Domuz Gribinden nasil korunulur 

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie