1 Eylül 2007 Cumartesi

Fifa World Cup 2002


Fifa World Cup 2002
Yükleyen :Bay Fevzi
Rar Şifresi :www.oyun-arsivi.com
Crack:Mevcut - RAR içinde.
Serial:Keygen Mevcut - RAR içinde.
Dosya Türü:Iso ( Sanal Sürücü )
Açabilmeniz için önerdiğimiz program:Alcohol %120 (Programa ulaşmak için tıklayınız)



RapidShare Linkleri

http://rapidshare.com/files/19199787/F_faw_0-2_www.oyun-arsivi.com.part1.rar
http://rapidshare.com/files/19156138/F_faw_0-2_www.oyun-arsivi.com.part2.rar
http://rapidshare.com/files/19164036/F_faw_0-2_www.oyun-arsivi.com.part3.rar
http://rapidshare.com/files/19172173/F_faw_0-2_www.oyun-arsivi.com.part4.rar
http://rapidshare.com/files/19181248/F_faw_0-2_www.oyun-arsivi.com.part5.rar
http://rapidshare.com/files/19190890/F_faw_0-2_www.oyun-arsivi.com.part6.rar




Oyun Hakkında Bilgi

1998 yazında 4 liseli genç olarak yaptığımız yegane iş; EA Sports'un "Fifa World Cup 98"ini bir gamepad yardımı ile 2'şerli gruplara ayrılarak oynamak (ve oynarken tuhaf sesler, böğürmeler, naralar çıkararak işi daha heyecanlı hale getirmek) idi. (not: "1998 kışında ne yapıyordunuz?" sorusunun cevabı da zaten "Fifa Road to World Cup 98" oynuyorduk şeklindedir)

O yıllarda; 4 yıl sonraki dünya kupası sırasında PC oyun aleminin ne gibi evrimler geçirebileceği hakkında fazla bir fikir sahibi değildik; sadece o anda ekranda topun peşinden koşturup duran adamlara bakıp; "Helal olsun adamlara; bak ne de güzel yapmış adamlar" diyorduk. İşte aynı "adamlar" 4 yıl boyunca boş durmadı; sürekli futbol oyunlarını piyasaya sürmeye devam etti. Her ne kadar Fifa 2000 ve Fifa 2001'de evrim tersine dönmüş olsa da; takvim yaprakları eksilmeye 2001 Kasım'ından devam ederken raflarda uzun süredir beklenen futbol oyunu yerini almıştı. Fifa 2002...

Sitemizin tüm yazarlarında kronik bir hastalığa dönüşmüş olan "giriş bölümü takıntısı"ndan ben de böylelikle kurtulmuş oluyorum. Şimdi; oyun hakkında önceden fazla bilgisi olmayan okurlarımız, oyunun ön incelemesi niteliğindeki offical demo incelemesini okuyarak daha fazla bilgi edinebilirler.

Evet... Gelelim bu tam sürüm inceleme yazısına. Henüz demonun üzerimde yarattığı büyük heyecan ve beklenti duyguları halen etkisini sürdürürken; oyunun tam sürümünü oynamak beni "boşuna beklemediğime" bir kez daha inandırdı. Şimdi adım adım, oyunda sizleri neler bekliyor bakalım...

Oyunun açılış demosunu izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. En son Bravehearth filmini izlerken bu kadar etkileyici müziklerle, zafer sahnelerinin birleştirildiğine tanık olmuştum. EA Sports, işini başarıyla yaparken, kimlerle birlikte çalışacağını da çok iyi seçiyor. Vancouver Senfoni Orkestrası; kayıtların yapıldığı stüdyodan görüntüler eşliğinde oyunun açılış demosu dahil tüm müziklerini yapmış. Bunlar takımların maça çıkış müzikleri, devra arası müzikleri, gollerden sonraki müzikler ve süreki oyun içi müzikleri kapsıyor ve bundan önceki serinin genelde alternatif rock ve techno içerkli müziklerinden son derece farklı bir atmosfer yaratıyor.

Demodan sonra karşınıza gelecek ekran da son derece sade ve anlaşılır (Fifa serilerinin özelliği). Burada şu seçenekler mevcut:

Friendly: Hemen 2 takım seçip hazırlık maçı yapmak için.
FIFA World Cup: Sanırım fazla açıklamaya gerek yok.
Settings: Oyunun tüm ayarlarına ulaşmak için (mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim).
Bonus Materials: Bu da sürpriz olsun; bu menüye girerek bir çok bonus videoya ulaşabilirsiniz (nasıl sürpriz oldu gerçi tartışılır ama...)

Ayarlar bölümü oldukça detaylı ve bu ayarlar gerek oyun öncesi; gerek oyun içinde değiştirilebiliyor. Hakemin sertlik derecesinden, oyun içi pas sistemine kadar bir çok özellik ayarlanabiliyor. Bu sene önceki serilerden farklı olarak ve oyunun zorluk derecesinin son derece arttırıldığı göz önüne alınarak, önceki 3 zorluk seviyesinin başına bir de "beginner mode" eklenmiş. Aynı menülerde kupadaki 20 stadyumun tamamını, gerçeğe birebir uygun olarak bulabileceksiniz. Bu menüde göze çarpan tek eksik; gece - gündüz haricinde bir seçim yapılamaması. Yani artık yağmur, kar, vb.. hava koşullarında maç yapma seçeneği oyunda yok (gerçi yazın ortasında hangi dünya kupasında yağmur yağdığını gördünüz; ancak yine de bu kadar "gerçekçilik" de fazla olmuş).

Takım seçme menüsünde, turnuvada yer alan 32 takımın tümüne ek olarak, kupaya katılamamış bazı takımlar da yer alıyor (Hemen belirteyim; oyunda Hollanda yok ve bunun sebebi elinizdeki oyunun beta sürüm olmasından değil; EA Sports'un Hollanda milli takımının telif haklarını satın alamamış olmasından kaynaklanıyor, içiniz rahat olsun). Bu ekranda seçtiğiniz takımın FIFA sıralamasında kaçıncı olduğünu da görebiliyorsunuz.




Ekran Görüntüleri









0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie