29 Kasım 2009 Pazar

Es-Es 13. Bölüm izle – 29 Kasım Pazar

Es-Es 13. Bölüm – 29 Kasım Pazar

Tercan, Uras’ın istediği parayı verecek mi? Uras ya onu ikna edecek ya da hırsızlık yapacaktır.

Alaz’ın arkadaşı Melis’in 20 bin TL değerindeki saatinin çalınması, tüm dikkatleri Menekşe için para arayışında olan Uras’a çevirir. İrem dahi saati Uras’ın çaldığından şüphe duymaktadır? Gerçekten saati Uras mı çalmıştır?

Gürel’in, Menekşe’ye olan sevgisine Menekşe inanmamaktadır. Gürel, Menekşe’nin gönlünü kazanmak için her yolu dener. Bakalım Menekşe de Gürel’e gönül verecek mi?

Bedirhanlar, Azad’ın bulunmasından umudu kesmiştir. Dilşa’nın namusu artık onlardan sorulmaktadır. Diyarbakır’ a dönüp aile meclisini toplamaya karar verirler. Alınacak karar bellidir. Tercan ve Dilşa bu kötü sondan nasıl kurtulacaktır?

Alaz artık kendisine yeni bir hayat kurmaktadır. Dilşa ve Koray’la birlikte garsonluk yapmaya başlar. Çocukluğundan beri yediği içtiği önüne gelen Alaz, bu işi başarabilecek mi?

Rüya sinsi bir plan işletip Uras’ın kızına uygun olmadığını kanıtlama derdindir. Selmin’in hizmetçiliği bulunmaz bir fırsattır. İrem ve Uras’ı, Gülçinler’in evinde düzenlediği partiye çağırır. Uras annesini hizmetçi olarak karşısında gördüğünde nasıl bir tepki verecektir?

Azmi, açmayı düşündüğü yeni mekânında Selmin’in sahneye çıkmasını istemektedir. Kendinden o kadar emindir ki, afişlerini bile astırtır.

Kudret, Tercan’a kendini affetmesi için son bir iş verir. Çalınacak bir laptop ve gizlice açılması gereken bir kapı vardır. Uras’a teklif edecektir bu işi. Uras’ın bu teklife yanıtı ne olacaktır?

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie