13 Eylül 2009 Pazar

IObit Security 360 1.0 FİNAL

IObit Security 360, gelişmiş bir malware ve spyware temizleme aracıdır. Zararlı her türlü yazılımı temizlemek için kullanabileceğiniz bu ücretsiz yazılım ile casus yazılımları da tespit edebilir ve silebilirsiniz. Casus yazılım (spyware), reklam yazılımları (adware), truva atları (trojan), şifre çalıcılar (keylogger), bot saldırıları, solucanlar (worms) ve korsan saldırılarını (hijacker) bulmak ve silmek için kullanabileceğiniz gelişmiş bir yazılımdır. Eşsiz "Dual-Core" yani çift çekirdekli motoru ve gelişmiş zararlı yazılım tespit özelliği ile en karmaşık ve zorlu casus yazılım veya zararlı yazılımları hızlı bir şekilde tespit edebilir ve temizleyebilirsiniz. IObit Security 360, gerçek zamanlı malware (zararlı yazılım) koruması ve sürekli olarak aldığı otomatik güncellemeleri ile her an gelişmiş bir savunma duvarı kurar.
IObit Security 360, mevcut antivirüs yazılımınızın yanında da çalışabilen ve bilgisayar güvenliğinizi sağlamlaştıran bir yazılımdır.








NOT : Bizzat ben kullanıyorum anti-virüslerin yanına destek olarak kullanabilrisiniz.Anti-virüslerin kaçırdıklarını ve silemediklerini temizlemektedir.Kaspersky'ın kaçırdıklarını buldu
NOT : Anti-virüsünüz update dosyasını zararlı görebilir bunun nedeni kendi sitesine bağlanması ve güncelleme yapmasıdır.
NOT : Kesinlikle tek kullanılması önerilmez tek başına anti-virüs değildir.
NOT : İçerisinde program kaldırcı ve silinmeyen dosyaları kaldırma gibi fonksiyonları vardır.




Free olduğundan ücretsizdir.
İNDİR
 

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie