8 Mart 2009 Pazar

Merriam-Webster's Medical Dictionary S60v5 SymbianOS9.4 Signed ( İngilizce Tıbbi kontrol sözlüğü )

Merriam-Webster's Medical Dictionary S60v5 SymbianOS9.4 Signed Serial Included

Dictionary database is powered by Merriam-Webster Inc.

English Medical dictionary contains 35,000 entries. Your comprehensive guide to the essential language of medicine. Covers brand names and generic equivalents of common drugs.

Merriam-Webster Medical dictionary for S60 5th Edition is the most comprehensive guide to the essential language of medicine containing the high-quality dictionary databases from Merriam-Webster America's leading and most distinguished language reference publisher with 39,000+ entries and 59,000+ words definitions and covers brand names and generic equivalents of common drugs.

İngilizce Tıbbi kontrol sözlüğü, 35,000 giriş içerir. Ilacın önemli diline kapsamlı rehberin. Ortak ilaçlar kapaklar marka adları ve genetik Özellikleri.

S60 5th için Merriam-Webster Tıbbi kontrol sözlüğü, ortak ilaçların 39,000+ girişi ve 59,000+ sözcük tanımı ve kapaklar marka adları ile Merriam-Webster Amerika'nın leadingden yüksek-nitelik sözlük veritabanılarını ilaç içerenin önemli diline en kapsamlı rehber ve en tanınmış dil başvuru yayımlayıcısı ve generic denklikleridir.
Türkçe Çevirisi Cümle Çevirisi Tarafından Yapılmıştır Düşük Cümleler Vardır:)


İndir Alternatif Link

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie