12 Aralık 2009 Cumartesi

Fenerbahçe - Ankaragücü Maçı Özeti Golleri 12 Aralik



Süper Lig'deki son 3 maçını da kaybeden Fenerbahçe, bugün boş tribünler önünde Ankaragücü'nü devirip, yeniden çıkışa geçmek amacında. Yoksa...
Sezona müthiş başlayıp, ilk 8 maçını kazandıktan sonra 9. hafta Gaziantep deplasmanından eli boş dönen, ardından Galatasaray galibiyetiyle kendine gelen Fenerbahçe, derbi sonrası öyle bir düşüşe geçti ki, hızla çakılmaya başladı.

Galatasaray galibiyetinden sonra sadece Ankaraspor maçını hükmen kazanırken, 1 beraberlik ve üst üste 3 yenilgi alan Kanarya için Ankaragücü mücadelesi, adeta Sırat Köprüsü özelliği taşıyor. Sarı-Lacivertli ekip, boş tribünler önünde ağırlayacağı Başkent temsilcisini mağlup edip, kötü gidişe son vermek istiyor. Aksi bir durumda ise işler tamamen sarpa saracak.
İki ekibin 93. randevusu
Ligde bugüne kadar 92 kere karşı karşıya gelen iki ekipten, 31 puanla 3. sırada bulunan Fenerbahçe, 17 puanla 12. sırada yer alan Ankaragücü'nü ağırlıyor.
Turkcell Süper Ligi'nde oynadığı son üç karşılaşmada üç mağlubiyet alan Fenerbahçe, kötü gidişe dur demek istiyor.

Hafta içinde patlak veren skandal yüzünden tam bir kaos havasının hakim olduğu sarı kanaryalar, bu maça da seyircisiz olarak çıkacak. Lige yaptığı mükemmel başlangıçtan sonra düşüşe geçerek geçen hafta liderliği Kayserispor'a kaptıran sarı lacivertli kulüp, Ankaragücü maçını kazanarak tekrar zirveye oturmanın hesaplarını yapıyor.
Bu arada Daum, Fenerbahçe'nin başındaki 118. karşılaşmasına çıkarak kulüp tarihinde en fazla maçta görev yapan teknik direktör ünvanını almaya hazırlanıyor. Diğer yandan Alman çalıştırıcı, bu karşılaşmadan yenilgiyle ayrıldığı takdirde, üst üste 4. mağlubiyetini alarak kulüp tarihinde başka bir rekora da imzasını atmış olacak.
Haftabaşında bileğini keserek hastaneye yatan Önder'in dışında, antrenmana gelirken arabasıyla takla atan Kazım da bu maçta forma giyemeyecek. Öte yandan ev sahibi ekipte, sakatlıkları devam eden Deivid, Emre, Semih ve Güiza'nın durumları da maç saatinde belli olacak.
Fenerbahçe deplasmanına çıkacak olan Ankaragücü'nde de durumlar çok iyi değil. Hikmet Karaman krizinden sonra takımın başına geçen Fikret Yılmaz ile bir çıkış yakalayan Başkent ekibi, geçen haftaki Trabzonspor yenilgisiyle tekrar tehlike sinyalleri vermeye başladı.
Fenerbahçe'nin kötü gidişatından yararlanmak isteyen Fikret Yılmaz, Kasımpaşa'nın Kadıköy'de yaptığını tekrarlamak istiyor. Konuk ekipte, hafif sakatlıkları bulunan Mehmet Çakır ve Hürriyet'in dışında bir eksik bulunmuyor.

İşte muhtemel 11'ler...
FENERBAHÇE: Volkan D. Gökhan Lugano Bilica Vederson Mehmet Topuz
Cristian Selçuk Uğur Boral Alex Güiza
MKE ANKARAGÜCÜ: Senecky El Yasa Ediz Baki Broggi Theo (İlhan) Adem
Hürriyet Aydın Vassell Meye
Stat: Şükrü Saracoğlu
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Halis Özkahya, Volkan Narinç, Ekrem Kan





İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Online Film İzle - Online Film Seyret - Film İzle - Fenerbahçe - Ankaragücü Maçı Özeti Golleri  12 Aralik - Fenerbahçe - Ankaragücü Maçı Özeti 12 Aralık - Fenerbahçe - Ankaragücü Maçı Goller iİzle - Fenerbahçe - Ankaragücü Maçı izle seyret 

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie