9 Aralık 2009 Çarşamba

Candan Erçetin Kırık Kalpler Durağında 2010 Albümü Dinle

Yeni yıla yeni albüm ile girmek isteyen sanatçılardan olan Candan Erçetin Kırık Kalpler Durağında adlı albümü ile yeni yıla merhaba diyecek. 16 Aralık Çarşamba günü satışa sunulacak olan albüm. Pasaj Müzik bandrolü ile raflardaki yerini alacak.
Hazırım, Sevdim Sevilmedim, Çapkın, Oyalama Artık, Elbette, Unut Sevme, Neden, Melek, Aman Doktor” albümleri ile Türkiye’nin en iyi sanatçıları arasında yer alan Candan Erçetin’in yeni albümü Kırık Kalpler Durağında”, 16 Aralık 2009 Tarihinde “Pasaj Müzik” etiketi ile tüm müzik marketlerde yerini alıyor.

Candan Erçetin; 10 Şubat 1963′te Anne, Priştina, baba Üsküp’lü, Arnavut göçmeni bir ailenin kızı olarak Kırklareli’de dünyaya geldi. İlkokulu Kırklareli’nde bitirdi. Erçetin, 11 yaşında İstanbul’da burs sınavına katıldı ve Galatasaray Lisesi’ni kazandı. 11 yaşında ailesinden ayrıldı. 1989′lu yıllarda Fransız Chanson’u ile tanıştı. 1978′de İstanbul Belediyesi Şan Okulu’na gitti ve şan dersleri aldı. 1986′da Norveç, Oslo’da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’n da Türkiye’yi Klips ve Onlar grubu bünyesinde Halley şarkısını seslendirerek temsil etti ve grup Türkiye’nin o zamana kadar ki en iyi derecesini elde etti.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie