2 Kasım 2009 Pazartesi

Tehlikeli Tür Uyanış 2007 Türkçe Dublaj

Tür : Bilim Kurgu , Gerilim , Korku
Yönetmen:Nick Lyon
Senaryo:Ben Ripley
Yapımcı:Lorenzo O’brien
Görüntü Yönetmeni:Jaime Reynoso
Müzik:Kevin Haskins, Paul Cristo
Süre:1 saat 45 dk
Gösterim Tarihi: 02 Ekim 2007 (ABD)

Film Konusu : Karşı konulmaz güzellik, durdurulamaz içgüdüler… Zeki ve başarılı kolej profesörü Miranda Hollander geçici bilinç kaybı yaşamaktadır ve geceleri kanlı bir katliamın sonrasında uyanmaktadır. Cevapları bulmak için amcasını arar ve korkunç gerçek ortaya çıkar.. Miranda yarı DNA’sı insan, diğer yarısı ise yaratık olan bir varlıktır.

Görevli bulundukları müzeden çalınan çok değerli bir tablonun, mutlaka kimseler anlamadan geri getirilmesi gereklidir. Ya yerine bir benzerini koyacaksınız , ya da çalınan orjinal eseri bulup getireceksiniz. Bu 3 kişi, ikinci seçeneği değerlendirmeyi tercih ediyor filmde. Plan kısaca şöyle: Çalanlardan sen de çal… Bu konu üzerinde işlenmiş yapım cidden harika bir eğlence-komedi filmi yaratmış. Oyuncuların başarısından burda söz etmek gereksiz izleyip görmelisiniz diyoruz. İyi seyirler. Yorumlar sizden.






İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Online Film İzle - Online Film Seyret - Film İzle

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie