5 Kasım 2009 Perşembe

Sunshine Cleaning - Gün Işığı Temizleme Şirketi - Online Film İzle - Türkçe Dublaj İzle - DVD Kalitesi İzle



Tür : Komedi
Açıklama :
IMDb : 7,3
Yönetmen : Christine Jeffs
Senaryo : Megan Holley
Görüntü Yönetmeni : John Toon
Yapım : 2008 ABD
Süre : 91 dakika

Lisede amigo kızlar takım kaptanı olan Rose Lorkowski, şimdi 30'larındadır. Çocuğunu tek başına yetiştiriyor ve geçinmek için ev temizliyordur.

Sekiz yaşındaki oğlunu özel okula göndermek isteyince, evli olan sevgilisinin tavsiyesini dinleyip kazançlı olan başka bir işe girişir; bundan böyle suç mahallini temizleyecektir.
Aslında onu her zaman hayal kırıklığına uğratan kardeşi Norah'yı da onunla birlikte çalışmak için ikna ettikten sonra Sunshine Cleaning (Gün Işığı Temizleme) adlı küçük bir iş kurar.

Bu iş ikisinin de önceliklerini, hayattaki amaçlarını belirlemek açısından güzel bir deneyim olacaktır. Rose ve Norah zorluklarla yüzleşecek ve daha mutlu olabilmek, daha iyi yaşayabilmek için çabalayacaklardır.

Oyuncular :
Amy Adams (Rose Lorkowski), Emily Blunt (Norah), Alan Arkin (Joe), Jason Spevack (Oscar), Steve Zahn (Mac), Mary Lynn Rajskub (Lynn)













İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Online Film İzle - Online Film Seyret - Film İzle - Sunshine Cleaning - Gün Işığı Temizleme Şirketi - Online Film İzle - Türkçe Dublaj İzle - DVD Kalitesi İzle - Sunshine Cleaning - Gün Işığı Temizleme Şirketi Filmini izle - Sunshine Cleaning - Gün Işığı Temizleme Şirketi Tikla seyret - Sunshine Cleaning - Gün Işığı Temizleme Şirketi Filmini seyret - Sunshine Cleaning - Gün Işığı Temizleme Şirketi Online izle - Sunshine Cleaning - Gün Işığı Temizleme Şirketi Bedava izle - Sunshine Cleaning - Gün Işığı Temizleme Şirketi Tek link izle - Sunshine Cleaning - Gün Işığı Temizleme Şirketi İndirmeden izle - Sunshine Cleaning - Gün Işığı Temizleme Şirketi İndir izle

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie