23 Kasım 2009 Pazartesi

Bela İş Başında – Online Film izle - DVD Kalitesi izle - Türkçe Dublaj İzle

Bela-Is-Basinda-1
Bela-Is-Basinda-1

Filmin Konusu :

Polis olmaya çalışan Earl, eğitimde yaptığı bir hatadan dolayı akademiden atılır. Bu arada anahtarlarını içerde unuttuğu arabasına girmeye çalışırken, arabayı çalmaya çalıştığını sanan Hank adlı bir polis tarafından yakalanır.

Yakalanma esnasında, alerjisi olan Earl’i arı sokar ve yüzü dayak yemiş gibi şişer. Olayı ters bir açıdan çeken güvenlik kamerası, arıyı öldürmeye çalışan Hank’i sanki Earl’e dayak atar gibi göstermektedir.

Bu yanlış anlama sonucu, Hank haksız yere polislikten atılır. 6 ay hapse gönderilir. Dışarı çıktıktan sonra güvenlik görevlisi olarak işe girer. Fakat Earl’ün de aynı yerde çalışmakta olduğunu görünce işler karışır.










İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Online Film İzle - Online Film Seyret - Film İzle Bela İş Başında,

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie