19 Ekim 2009 Pazartesi

Facebook Hesabi Silme Veya Dondurma


Facebook’ unda amacı dışına çıktığını ilk çıktığı gibi olmadığını düşünüp hesabınızı kapatmak istiyorsanız bu yazıda nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

Facebook iki türlü hesap kapatma yöntemi var. Birinci yöntem hesap dondurma bu geçici bir yöntemdir. Tekrar kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptığınızda tüm profiliniz eskisi gibi açılır. Bu işlem derin dondurucuya koyduğunuz bir gıdayı saklayıp belli bir süre kullanıcağınız zaman dışarı çıkarıp bir süre beklediğinizde taze olarak kullanırsınız. Facebook’ un yaptığıda aynı bu şekilde oluyor.

İkinci bir yöntem ise kesin olarak açılan hesabın kapatılmasını sağlıyor. Facebook’ a yüklediğiniz tüm bilgiler geri gelmecek şekilde siliniyor.. Bu yöntemi pek bilen kişi olmadığını düşünüyorum google aramalarımda hep anlatılan yöntem hesap dondurma işlemi olduğunu gördüm..

1. Facebook’ ta Hesabımı Dondur ;

Facebook hesabınıza buradan giriş yapın. Sağ üst köşede bulunan Ayarlar | Hesap Ayarlarını tıklayın..

Hesabım kımında bulunan Hesabı Dondur yazısının karşısında bulunan Dondur yazısını tıklayın..

Açılan sayfada Facebook sizden üyeliğinizi neden dondurmak istediğinizi öğrenmek istiyor bunuda küçük bir form ile yapıyor.

Zorunlu girmeniz gereken kısım Neden Hesabımı donduruyorsun: sorusuna cevap vermeniz gerekiyor. Aşağıdaki seçeneklerden birisini seçmeniz gerekiyor. Kapatma nedeniniz seçeneklerde yoksa Diğer seçeneğini seçip aşağıdaki Lütfen biraz daha bilgi ver kısmına yazabilirsiniz.

Son önemli nokta ise E-Posta alınmasını durdurma: bu seçeneği işaretlemezseniz arakadaşlarınızı sizi guruplara davet edebilir, mesaj ve listelerine ekleyebilirler ve bu eylemler sonucu bildirim mailli alabilirsiniz. Bunun için E-posta alınmasını durdurma seçeneğini işaretleyin..

Seçeneğin altında ise küçük not olarak belirtilmiş : “Not: Hesabını dondurduktan sonra bile, arkadaşların seni etkinliklere davet edebilir, fotoğraflarda etiketleyebilir ya da gruplara davet edebilir. Bu onay kutusunu işaretlersen, arkadaşlarından bu tür e-posta davetleri ve bildirimler ALMAZSIN.”

Bu işlemlerden sonra Hesabımı Dondur’ a basarak hesabınızı geçici olarak dondurmuş olursunuz.

2. Yöntem ise Hesabın Silinmesi ;

Facebook hesabınıza buradan giriş yapın. Sayfanın sağ alt köşesinde bulunan Yardım linkini tıklayın..

Yardım Merkezi sayfasında Facebook Kullanımı kısmında bulunan Gizlilik linkini tıklayın..

Bu aşamadan sonra Türkçe dil desteği olmadığı için sağ kısımında Kullanılabilen Diller’ den English seçiniz.

Privacy sayfasında alt kısımda bulunan I want to permanently delete my account linkini bulup tıklayın..

I want to permanently delete my account yazınını tıkladığınızda açılan bu yazının sonunda bulunan here linkini tıklayın..

Bir daha Facebook’u kullanmayacağınızı düşünüyorsanız ve hesabınızın silinmesini istiyorsanız, bunu halledebiliriz. Fakat bu işlemden sonra hesabınız tekrar etkinleştirilemeyeceğini, ayrıca eklediğiniz bilgi veya içeriğe de erişemeyeceğinizi hatırlatırız. Hesabınızı silmek istiyorsanız, “Gönder” tuşuna tıklayınız.

Bu işlemden sonra hesabınızdaki resimler mesajlar ve diğer bilgiler siliniyor…

Kaynak: Nuri Uyar





İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Facebook Hesabi Silme - Facebook Nasil Silinir - Facebook üyeliğimi silme - facebook üyeliğimi silme dondurma - facebook hesap - facebook - Teknoloji Blogu - Rahatsizadam - Facebook Üye Olma

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie