3 Ağustos 2009 Pazartesi

tsk uzman erbaş alım sınavı



Tsk'nın yaptığı açıklamaya göre uzman erbaş personel alımı için sınav yapılacak.

Yazılı sınav; 8 Ağustos 2009 tarihinde saat 15.00?de Adana, Ankara, Balıkesir, Bolu, Çorlu, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Erzincan, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Konya, Kayseri, Malatya, Manisa, Samsun, Sivas, Trabzon, Van ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (Girne)'de yapılacak.

Yapılacak sınavlar sonucunda başarılı olan adaylar, sınav notuna göre en yüksekten en düşüğe doğru sıralanacak. Adaylar başarı puanı en yüksekten başlamak üzere başvuruda bulundukları branşa yerleştirilecek. Yapılacak yerleştirme neticesinde boş kalan kontenjanlar, başvuru yaptığı branşta kontenjana giremeyen adaylardan isteğe bağlı olarak (online başvuru formunda ilgili bölümü evet olarak işaretleyenler) başarı puanı en yüksekten başlamak üzere sınıf farkı gözetmeksizin, öncelikle şoför ihtiyacı (Psikoteknik Testinde başarılı olan adaylardan), müteakiben sırasıyla Piyade Komando, Tank, İstihkâm, Muhabere, Topçu, Hava Savunma, Sıhhiye, Veteriner ve Bakım sınıflarının kontenjanları tamamlanacak.

Yazılı sınavda başarılı olan adayların Ön Sağlık, Fiziki Kabiliyet Yeterlilik Testleri (FKYT) ise 17 Ağustos-4 Eylül 2009 tarihleri arasında Zh.Brl.Okl. ve Eğt.Tüm.K.lığı Etimesgut-Ankara'da, mülakatları da 18 Ağustos-5 Eylül 2009 tarihleri arasında Kara Kuvvetleri Personel Temin Merkezi K.lığı/Cebeci-Ankara'da gerçekleşecek.

Ayrıca şoför adayları 18 Ağustos-4 Eylül 2009 tarihleri arasında Ulaştırma Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında Psikoteknik Testine tabi tutulacak.

bilgiservisim.com

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie