12 Ağustos 2009 Çarşamba

es es dizisi atv

Gelecek hafta Atv ekranlarında yeni bir dizi başlıyor bu dizinin ismi ise "Es Es".Eskişehir Anadolu Üniversiteli gençlerin hikayesini anlattığı için filme "ES ES" adı verildi.

Atv ekranlarında gelecek hafta başlayacak "Es-Es" adlı dizinin basın tanıtımı, önceki gece İstanbul Küçükyalı'daki bir restoranda yapıldı. "Hayata 1-0 yenik başlayanların belki de kazananların hikâyesi" sloganıyla hayat, geçirilen ve Eskişehir Anadolu Üniversiteli gençlerin hikayesini anlattığı için "Es-Es" adı verilen dizi, hem genç hem de tecrübeli oyuncuları buluşturan kadrosuyla dikkat çekiyor.

Yönetmenliğini Bahadır İnce'nin yaptığı dizide başrollerini Ahmet Rıfat Şungar, Erdal Beşikçioğlu, Berk Hakman, Derya Alabora ve Leyla Tuğutlu paylaşıyor. Yapım, Nuri Bilge Ceylan'ın "Üç Maymun" filmindeki performansıyla dikkati çeken Ahmet Rıfat Şungar ile 2008 Türkiye Güzeli Leyla Tuğutlu'nun ilk TV deneyimini yaşayacağı proje olması bakımından da ilgi çekiyor. Güzellik yarışmasında tacı Paris Hilton'un elinden alan Tuğutlu, üniversitenin gözde ve alımlı kızı İpek'i canlandırıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie