28 Ağustos 2009 Cuma

emre aydın kanser mi?



Şu güncerde çok ciddi bir idiaa ortaya atıldı.Bu iddaa ise Emre Aydın'ın karser olduğuydu.Bu haber sadece idiaa ama Emre Aydın'ın rocken coke konserinde bayılıp hastahaneye kaldırılması bu iddiaları kuvvetlendirmektedir.Daha detaylı bilgi haberimizin devamındadır.




İŞTE DETAYLAR:


Emre Aydın Rock’n Coke konserinden sonra baygınlık geçirince hastaneye kaldırılmış. Konser turnesinde sürekli halsiz olduğu, öksürükten ve bronşitten rahatsız olduğu belirtildikten muayneye tabi tutulmuş. Yapılan testler sonrasın da Emre Aydın’da Akciğer Kanseri olduğu iddaları ortaya atıldı. Test sonuçlarına göre ünlü sanatçının Akciğer Kanseri’nin etkileri görüldüğü ortaya çıktımış.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan G.U. Doktor ve Ünlü sanatçının yakın bir arkadaşının odada test sonuçları hakkında tartıştığını iddaa etti.

Yakın Dostları ve Hayranları Şokta!
Haberi duyan yaklaşık 30 kişilik Emre Aydın hayranı, hastaneye akın etti. Olay, hala kamulife edilmeye çalışılırken, sayılı hayran kitlesininse Emre Aydın’ın çok yakın dostları olduğu iddaa edildi. Yakın zamanda Emre Aydın resmi web sitesinde ve basında gerekli açıklamanın yapılacağını söyleyen SONY BMG şimdilik açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Teşhis Zamanla Kesinleşecek!
Sağlık testleri devam eden ünlü sanatçının hastalığının tam olarak kesinleşmediği fakat, büyük bir ihtimalle Akciğer Kanseri teshişinin yakın zamanda koyulacağı öne sürüldü.

ÖNEMLİ NOT:Emre Aydın'ın kanser olduğu iddiaları yalanlamıştır.Sanatçının böyle bir sağlık sorunu olmadığı anlaşılmıştır.Haberin yalan haber olduğu belirtilmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie