31 Ağustos 2007 Cuma

Onimusha 3: Demon Siege


Onimusha 3 : Demon Siege
Yükleyen :uA.İbrayM
Rar Şifresi :www.oyun-arsivi.com
Crack:Gerek yok.
Serial:Gerek yok.
Dosya Türü:ISO ( Sanal Sürücü )
Açabilmeniz için önerdiğimiz program:Alcohol %120 (Programa ulaşmak için tıklayınız)



Oyun İle İlgili Önemli Notlar

¤ Oyunu tam ekran yapmak için klavyenizden öncelikle "alt" , sonra eliniz alt tuşundayken "enter" tuşlarına basınız. ( alt+enter )

¤ Oyundaki ara videolar ( intro ) bazen çok uzun gelebiliyor o sorunun üstesinden gelebilmek için ; buradaki dosyayı indiriniz.

RapidShare Bağlantıları

1 - http://www.protectlinks.com/7000
2 - http://www.protectlinks.com/7001
3 - http://www.protectlinks.com/7002
4 - http://www.protectlinks.com/7003
5 - http://www.protectlinks.com/7004
6 - http://www.protectlinks.com/7005
7 - http://www.protectlinks.com/7006
8 - http://www.protectlinks.com/7007
9 - http://www.protectlinks.com/7008
10 - http://www.protectlinks.com/7009
11 - http://www.protectlinks.com/7319

Alternatif FileFactory Bağlantıları

1 - http://www.filefactory.com/file/82673a/
2 - http://www.filefactory.com/file/aac9b5/
3 - http://www.filefactory.com/file/371faf/
4 - http://www.filefactory.com/file/31e7d2/
5 - http://www.filefactory.com/file/1f3961/
6 - http://www.filefactory.com/file/cf3685/
7 - http://www.filefactory.com/file/c726f7/
8 - http://www.filefactory.com/file/7b0278/
9 - http://www.filefactory.com/file/3a2c7e/
10 - http://www.filefactory.com/file/b6eabe/
11 - http://www.filefactory.com/file/56854d/




Oyun Hakkında

2004'ün Nisan-Mayıs aylarıydı, Onimusha 3 her zamanki gibi diğer oyunlar gibi ilk önce PS2'ye gelmişti. Artık yavaş yavaş sinirleniyordum. Yoksa bir PS2 mi almalıydım? Capcom ve Konami klasiklerini artık ben de hemen oynayabilirdim böylece. Ama PS3 haberleri ta o zamandan içime kurt düşürmüş, bekleyelim bakalım demiştim. İşte bekleye bekleye bu günlere geldik. Onimusha 3 de geldi ama 2 sene gecikmeyle neredeyse. Olsun geç olsun güç olmasın biz şimdi de oynarız. Warlords PC'ye geldiğinde hatırlıyorum da bayağı bir zaman geçmişti. 4 CD idi üstelik ve kontroller de berbattı, hayal kırıklığı yaşamıştım. Ama Onimusha 3 böyle olmayacaktı, nitekim olmadı da. Capcom'un Resident Evil serisinden sonra klasikleşmiş ve haklı olarak güzel oyunlarından biri de Onimusha 3. Gerek oynanabilirlik, gerek ilerleyiş olarak RE'ye çok benzetmişimdir hep. Ama Resident Evil 4'ü görünce insan dumur halleri içinde de kalmıyor değil. Capcom yap bir güzellik daha Resident Evil 4'ü de çevir PC'ye.

Evet, ufak bir sitemden sonra Warlords'un devamı sayılabilecek sinematik-aksiyon oyunumuz Onimusha 3'e geçebiliriz. Warlords oynayanlar hatırlayacaktır, Nobunaga denen bir şahsiyet vardı ve bu şeytansı dünyanın mirasçılarındandı. İşte üçüncü seride de tam Nobunaga'yı indirecekken geleceğe bir kapı açılır ve kendimizi 2004'ün Parisinde yaratıklarca istila edilmiş bir cehennemin ortasında buluveririz. Bu esnada karşımıza Jacques Blac çıkar. Kendisi Fransız polis teşkilatının cesur öncülerindendir aynı zaman da. Ama Samanosuke'nin başına gelenlerin aynısı Jacques de başına gelecektir. Ufak bir kargaşa esnasında bir geçit daha açılır ve Jacques de kendini 1582 Japonyasında buluverir. Artık ikisinin de tek bir amacı vardır; Nobunaga'nın terörüne son vermek.

Eğer daha önce bir Onimusha oynadıysanız hemen hemen her şey size aynı gelecektir. Kontroller yine alışılageldiği gibi. Ben gamepad ile oynamanızı tavsiye ediyorum, böylece kontroller PS2'den hiçbir farkı olmuyor. Kare ile saldırı, R1 ile hedefe kitlenebiliyor üçgen ile özel gücümüzü topluyoruz. Yine kılıçlardan hariç artık ok da kullanabiliyoruz, R1'e basılı tutup üçgene bastığımızda ok atabiliyoruz. Yine öldürdüğümüz düşmanların ruh güçlerini toplamak için daire tuşunu kullanıyoruz. Kontrolleri bu şekilde anlatıyorum çünkü oyunu gamepad ile oynaması daha zevkli. Topladığınız bu ruh güçleri zihin, silah ve büyü gücünüzden zırhınıza kadar herşeyi etkiliyor ve bu sayede dolan bar çubuklarınız ile özel büyü ve hareketleri yapabiliyorsunuz. Bu ruh güçleri de düşmanların seviyelerini belirliyor. Böylece açık renklerden koyu renklere doğru bulacağınız ruh güçleri sizin işinize daha çok yarıyor.

Oyunda birden fazla karakter ile oynayabiliyorsunuz. Samanosuke ve Jacques ile açılan boyut kapıları ile karakter değiştirmenizi sağlayan yardımcınız Ako bu işte size yardımcı oluyor. Yine polis kuvvetlerinin güzeli Michelle de karşılaşacağınız karakterler arasında. Oyun esnasında ilerledikçe hikayeye bağlı olarak bu boyut kapıları ile sık sık karşılaşacaksınız ve bulduğunuz eşya vs. birbirinize gönderebilecek ve hikayenin çözümünü hızlandırabileceksiniz. Yani bulduğunuz eşyalar sizin kapılardan ve belli yerlerden geçmenizi kolaylaştıracak. Örneğin Samanosuke'nin bulduğu bir eşya Jacques işine çok yarayabiliyor.

Oyunda bahsettiğim her iki karakterin de birbirinden farklı silahları var; Samanosuke'nin silahları kılıç, balta ve oktan oluşurken, Jacques'in silahları daha teknik oluyor. Elektrikli mızrak benzeri bir silah, buz gücü olan bir balyoz ve kırbaç. Her düşmanı öldürme stiliniz de düşmanların zayıflık ve güç durumuna göre farklı silahlar kullanmanızı sağlayacak.

Oyun boyunca sürekli farklı düşman ve Boss'lar ile karşılaşacaksınız. Oyun zaten tipik Onimusha geleneğini sürdüyor; yaratıkları öldür eşya ve güç topla, gücünü arttır, kapıları açmak için ipuçlarını çöz, küçük bulmacalar ve mini oyunları oyna gibi. Aslında her zaman konsol tarzı oyunlar eğlenceli gelmiştir bana. Onimusha 3 de pek sıkıntı vermiyor bana bu konuda.

Oyunun grafiklerinin, eğer düşük çözünürlükte oynarsanız, PS2'den hiçbir farkı yok. Ama PC'lere gelen her konsol oyunu gibi yüksek çözünürlük ve AA, AF gibi nimetlerden faydalanabiliyorsunuz. Oyunun 1600x1200'e kadar çözünürlük desteği var. Bu çözünürlükte her ne kadar grafikler miladını tamamlasa da kesinlikle oyunu oynamanız için fazlası ile yeterli olacaktır. Efektler oyunda güzel kullanılmış, büyü ve kılıçla yaptığınız hamlelerde gayet de hoş oluyor. Ama grafikler hiç kuşkusuz Punisher, Max Payne, Crime Life gibi oyunlardan aşağı kalır değil. Bu yüzden de oynanabilecek nitelikte. Onimusha ve Resident Evil fanatikleri grafiklere bakmayacaktır bile. Zaten oyunları oynamamızın tek sebebi grafikler değil. Önemli olan gerçek eğlenceyi bizlere yaşatabilmesi bana göre. Zaten öyle olmasa hala emülatörler ile Snes oynamazdık, pardon, oynamazdım Smiley. Ya da çıkmadı mı şu PS2 emülatörü diye orda burada aramazdık.

Sesler oyun için gayet yeterli durumda. EAX, THX gibi yeni teknolojiler beklemez sanırım kimse de bu oyundan. Ama insan yeni oyunları gördükçe de doymak bilmiyor teknoloji konusunda.

Oyun için söylenecek son sözlere gelecek olursak; Güzel bir yemeğin ardından gelen çok hoş bir tatlı olabilir Onimusha 3 sizin için. Eğer Capcom oyunları sizin için her zaman güzel tercihlerden olduysa Onimusha 3 kaçırılmayacak bir oyun. Zaten oyuna başladıktan sonra neden bu tür güzellikleri geç oynuyoruz diye söylenip duracaksınız benim gibi. Oyunun en büyük esksiği de hiç kuşkusuz bu kadar uzun bir zaman sonra gelmesidir diyebiliriz ekranlarımıza. Dediğim gibi Resident Evil tarzı oyunlardan hoşlanıyor ve farklı tatlar arıyorsanız Onimusha 3 tam size göre bir oyun. Unutmadan, bir de küçük not ekleyelim; ünlü sinema oyuncusu Jean Reno da kontrol ettimiz karakterlerden biri, hayranlarına duyurulur Smiley Oyunsuz kalmayın. İyi eğlenceler...

Bahadır Yaramış @ TrGamer

Görüntüler

Video











Kurulum [Önemli]

Öncelikle inen rar dosyalarımıza sağ tıklayıp klasöre çıkart diyoruz.Rar şifremiz www.oyun-arsivi.com . Sonra çıkarttığımız klasöre girdiğimizde 2 adet klasör var (0ni3_cD1 & 0ni3_cD2).Şimdi o klasörün olduğu windows gezgini penceremizi kapatıyoruz.Sağ alttan daemon tools simgesine sağ tıklayıp "Virutal CD/DVD rom" diyoruz sonra boş olan bir yapay diskimizi seçiyoruz ve gelen menüden mount image deyip iso dosyamızı göstereceğiz.Mount image dedikten sonra açılan pencerede rardan çıkardığımız klasördeki 0ni3_cD1 adlı klasörün içersine giriyoruz.Ancak orda dosyamız görünmüyorsa pencerenin alt kısmından dosya türü bölümünden "All Files (*_*)"'i seçiyoruz.Ve şimdi dosyamız göründü dosyamıza 2 kere tıklıyoruz ve normal kurulum işlemi başlıyor.cD2 içinde aynı yolu izliyoruz.Ve oyunumuzu normal olarak kuruyoruz.İyi oyunlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie